این میوه از بیماری کبدی جلوگیری می کند

این میوه از بیماری کبدی جلوگیری می کند
مطالعه جدید آشکار ساخته است با شیوه طبیعی می توان از بدن در مقابل بیماری کبدچرب غیرالکلی حفاظت کرد.


محققان دریافته اند که آنتی اکسیدان متداول موسوم به (pyrroloquinoline quinine PQQ) که در خاک و بسیاری از مواد خوراکی نظیر کیوی و همچنین شیرسینه انسان یافت می شود، از موش ها در مقابل بیماری کبدی حفاظت می کند.

محققان متوجه شدند زمانیکه به موش های مادر چاق در طول بارداری و شیردهی PQQ داده شد، نوزاد آنها در مقابل ابتلا به علائم کبد چرب مصون بود.

محققان موش ها را قبل از بدنیا آوردن نوزادشان با رژیم غذایی پرچرب به سبک غرب تغذیه کردند که منجر به تولد نوزادی با احتمال بالای ابتلا به کبد چرب غیرالکلی شد. در طول ۲۰ هفته، دانشمندان در آب آشامیدنی هردو گروه آزمایشی PQQ افزودند.

کارن جونشر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم نوزادان متولدشده از مادران چاق در طول زندگی شان در معرض بیشتر ابتلا به کبدچرب غیرالکلی بودند و در حقیقت یک سوم کودکان چاق زیر ۱۸ سال مبتلا به کبدچرب تشخیص داده نشدند.»

وی در ادامه توضیح داد: «ما متوجه شدیم دادن آنتی اکسیدان طبیعی به مادران در طول بارداری و شیردهی می تواند از ابتلای نوزاد به کبدچرب غیرالکلی پیشگیری کند.»

 

 

۱۴ فروردین ۱۳۹۷ ۱۴:۱۶
مهر |
تعداد بازدید : ۲۸۲
کد خبر : ۸,۸۰۴

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید