خواص گلابی، برای مقابله با بیماری‌های قلبی و دیابت

خواص گلابی، برای مقابله با بیماری‌های قلبی و دیابت
به گفته محققان، خوردن یک گلابی در روز، موجب بهبود فشار خون، عملکرد قلب و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های متابولیکی می‌شود.
به گزارش مهر، مطالعه محققان دانشگاه ایالتی کلورادو آمریکا نشان می‌دهد مصرف روزانه گلابی، موجب بهبود فشار خون و عملکرد عروقی افراد میانسال مبتلا به سندروم متابولیک می‌شود.

مجله آشنایی با فشار خون
سندروم متابولیک مجموعه ای از عوامل پرخطر قلبی عروقی است که به شدت با بروز بیماری‌های مزمن نظیر بیماری‌های قلبی-عروقی و دیابت نوع دو، مرتبط است.

مجله دیابت
در بین محبوب‌ترین میوه‌های جهان، گلابی منبع عالی فیبر و منبع خوب ویتامین C به ازای هر ۱۰۰ کالری در هر وعده است. یک گلابی متوسط ۲۴ درصد از نیاز روزانه فیبر بدن را تامین می‌کند.

مجله قلب
محققان در مطالعه‌ای ۵۰ فرد شرکت کننده با میانگین سنی ۴۵ و ۶۵ سال را که مبتلا به سه مورد از پنج علامت سندروم متابولیک بودند مورد بررسی قرار دادند. به آنها به طور تصادفی به مدت ۱۲ هفته دو عدد گلابی با اندازه متوسط یا ۵۰ گرم نوشیدنی مخلوط با طعم گلابی (به عنوان دارونما) داده شد.

یافته‌ها نشان داد، بعد از گذشت ۱۲ هفته از مصرف گلابی تازه در ۳۶ فرد شرکت کننده، فشار خون سیستولیک آنها و فشار نبض آنها به شکل قابل توجهی پایین‌تر از سطح مبنا بود در حالی‌که هیچ تغییری در گروه کنترل مصرف کننده دارونما حاصل نشد.

سارا جانسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: این نتایج اولیه بسیار امیدوارکننده است و به نظر ما بررسی پتانسیل مواد غذایی نظیر گلابی برای بهبود فاکتورهای پرخطر قلبی-عروقی نظیر فشار خون در افراد میانسال مبتلا بسیار مهم است.
محققان توصیه می‌کنند، رژیم غذایی متعادل حاوی میوه‌ها و سبزیجات از جمله گلابی، ریزمغذی‌های مفید، ویتامین‌ها، فیبر رژیمی، پتاسیم و فیتوشیمیایی‌های بدن را تامین می‌کند.

۲۳ فروردین ۱۳۹۵ ۱۵:۳۸
همشهری آنلاین |
تعداد بازدید : ۱,۵۰۳
کد خبر : ۸۷۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

برای دریافت فایل الکترونیکی مجله ثمر به صورت pdf در کادر زیر آدرس ایمیل خود را وارد کنید.