کاهش درد و التهاب با تغذیه

کاهش درد و التهاب با تغذیه
دردهای مزمن یکی از مشکلات بزرگ جوامع امروزی است؛ با توجه به مصرف بی رویه داروهای مسکنی توصیه می کنیم این مقاله را مطالعه کنید.
از مصرف غذاهای التهاب زا دوری کنید .


اگر به صورت مزمن درد دارید این یعنی التهاب زیادی در بدن شما وجود دارد . با مصرف غذاهای التهاب زا وضعیت خود را بدتر نکنید . قند و شکر , گلوتن و محصولات لبنی از اصلی ترین عوامل ایجاد التهاب در بدن می باشند . بنابراین از مصرف قندها دوری کنید . به این ترتیب اضافه وزن ناخواسته شما نیز رفع خواهد شد .


سبزیجات بیشتر بخورید .


همه سبزیجات موجب کاهش التهاب بدن است . مواد مغذی موجود در انواع مختلف سبزیجات به تقویت و بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کبد کمک می کند .
کرفس یکی از بهترین سبزیجات برای کاهش دردهای مفصلی است . مصرف کرفس موجب تقویت عملکرد کلیه در دفع اسیدها و سموم می باشد .


چربی های مفید بخورید و از چربی های مضر دوری کنید .


خوردن چربی های مفید موجب تسکین درد است . چربی های مفید خواص ضد التهابی دارد و مصرف آن ها مانند آبی روی آتش درد است . روغن زیتون , روغن مغزها و دانه ها مانند روغن کنجد , روغن گردو , روغن بادام , روغن نارگیل و … از جمله چربی های مفید برای کاهش درد است .
 
منیزیم بیشتری دریافت کنید .


متاسفانه با سبک زندگی امروزی بیشتر افراد دچار کمبود این ماده معدنی مهم هستند . استرس , دریافت بیش از حد کافئین و نوشیدن الکل از مهمترین علل کمبود منیزیم در افراد است . منیزیم موجب شل شدن عضلات و سیستم عصبی است , به همین دلیل برای کاهش گرفتگی و دردهای عضلانی ضروری است .


در غذاهای خود ادویه بیشتری استفاده کنید .


ادویه ها نه تنها باعث خوش طعمی غذاها می شوند بلکه خواص دارویی درمانی نیز برای ما دارند . فلفل سیاه حاوی ترکیب قوی ضد التهابی به نام کاپسایسین است که موجب کاهش دردهای مفصلی و عصلانی در بیشتر افراد می شود .
زنجبیل نیز از دیگر ادویه های پرکاربرد برای کاهش دردهای مفصلی می باشد . زنجبیل به خصوص برای دردهای مفصلی در فصل های سرد سال بسیار پر کاربرد است .
زردچوبه نیز حاوی ترکیب کورکومین است که به کاهش التهاب و کاهش تولید فاکتورهای التهابی کمک می کند .

 

. https://doctormovahed.com/

 

 دکتر مهدی یداللهی موحد                                                                                                                                          

پزشک و متخصص تغذیه 
عضو علمی پورتال پایش

 

 

مطالب مرتبط:

 

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۳۵
تعداد بازدید : ۱,۸۷۰
کد خبر : ۵,۹۷۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

برای دریافت فایل الکترونیکی مجله ثمر به صورت pdf در کادر زیر آدرس ایمیل خود را وارد کنید.